Új átigazolási hírek...

2014.09.01 19:03

Aki azt hitte, hogy csak a futballvilág más országaiban, vagy magasabb osztályokban tartogatott az átigazolási szezon utolsó napja, annak íme még pár meglepetés csapatunk házatájáról. Egy játékost igazoltunk (meglepetésre – a Felsőtárkánytól), keretünk négy játékosa viszont kölcsönbe került olyan csapatokhoz, akik csoportunk vitézkednek.

Katona Attila: Katona júniusban ünnepelte a 33. születésnapját, Egerben kezdte pályafutását. 21 éves korában került Veszprémbe, majd egy rövid besenyőtelki kitérő után a Diósgyőr igazolt futballistája lett. Öt évig játszott a miskolciaknál, majd Debrecenbe került, ahol azonban túl sok meccs nem jutott neki az elsőosztályban. 2010. szeptemberében került Balmazújvárosba, de fél év után Siófokra szerződött, egy újabb félszezon után azonban Egerbe került, vissza a nevelőklubjához. Tavaly nyáron igazolt a Felsőtárkányba, és mivel a jövő eléggé borúsnak tűnik a hevesi csapatnál, jobbnak látta eligazolni. 68 meccsen szerepelt az élvonalban, 1 gólt szerzett. Az előző szezonban 22-szer játszott a tárkányiaknál, 1 gólt lőtt, idén mindhárom találkozón szerepelt, 1 gólja van. Belső védőként, védekező középpályásként számíthat Koleszár mester bizalmára.

Ha már volt érkező, vannak távozók is:

Ahogy azt várni lehetett, telitaláltuk a távozók személyét, sőt, még két játékos kölcsönadására sor került:

Kovács Szilárd Tiszaújvárosba került, a szezon végéig kölcsönbe. Biztos sokakban felmerül, hogy miként lehet valakit egy szezonra kölcsönadni, akinek egy éves amatőrszerződése van. Nos, vannak a csapatban, akiknek profistátusza van, így Szilárdnak is. A közeljövőben igyekszünk utánajárni, kik azok, akik hasonlóan állnak…

Kerékgyártó Tamás, Nyitrai Dávid és Menyhért Gergő december 31-ig kölcsönben szerepel a Felsőtárkány gárdájában.

 

Téma: Új átigazolási hírek...

Dátum: 2014.09.03

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:Re:Átigazolások

Most erre mit mondjak? A hivatalos: Kaszás.

Dátum: 2014.09.02

Feladó: Bence

Tárgy: -

Nyitrait és Menyhértet én is sajnálom, bár belegondolva, hogy Nyitinek fel kell épülnie tényleg nem butaság kölcsönadni. Biztos vagyok benne, hogy tavasztól már nálunk fog játszani.

Menyhért abszolút gólveszélyes, de sajnos csak 11 ember szerepelhet a csapatban. Én az gondolom Komlósi még mindig nagyon sokszor rutinból lehozza a meccset (egy kis finom lökés, rámászás stb.) persze k...a benne van a piros a játékában (szövegelés, ütemtelen becsúszás). De Menyhért tökéletes helyettes, szimpatikus arc is.


Kovács Sz meg valszeg nem fért volna be. Pedig nem rossz játékos.

Dátum: 2014.09.02

Feladó: csajszi

Tárgy: távozók

Dávidot sajnálom ne Menyest nem mert elég lassu és nem mindif tudta hogy hol a labda sok gólt kaptuk róla Komlósitól miért nem szabadultunk meg ; ő is eléggé alibi focit játszik

Dátum: 2014.09.01

Feladó: szupergo

Tárgy: távozók

Kovács Sz-ot és Menyhértet nagyon sajnálom, nem őket küldtem volna el.
Nyitrai a sérülése miatt az ősszel még nem igen fért volna be, kölcsönadása tehát érthető.
Így a várható kezdőcsapatunk átlagéletkora nagyon közelít a 30 felé, ha a kötelezően szerepeltetendő fiatalokat nem számítjuk be, akkor talán meg is haladja.
Szerintem a csapatépítésben ez nem jó irány. Persze kell a rutin, jó hogy vannak NBI-eseink, de kis túlzással már indulhatnánk az öregfiúk bajnokságában is.
Bár tévednék és a seniorok utcahosszal nyernék a bajnokságot!

Dátum: 2014.09.01

Feladó: :)

Tárgy: !

Csak közeledünk a 33-mas átlag életkorhoz..hétvégén is elég közel volt már :)Mondjuk ha aza 3 játékos az ellenfélnél van akkor még mindig csak 3 pontunk lenne...Komoly fiatalításba kezdtünk övék a jövő! :D Csodálkozunk a magyar futballon... meg hogy kinek van profi szerződése??Mindenkinek kivéve az ifiket, de ha ez még vkinek új akkor jobb ha rájön és arra is h nem 1-2 100ezer forintokért vannak itt havonta ezek!!!

Dátum: 2014.09.01

Feladó: Robi

Tárgy: !

Hát ez érthetetlen Nyitrai és Menyus??????Nehogy vissza felé süljön el DURRR!

Dátum: 2014.09.01

Feladó: Dàvid

Tárgy: Menyhèrtet miért??

Èrthetettlen...

Dátum: 2014.09.01

Feladó: Hogyan

Tárgy: ?

Érthetetlen számomra nyiti és menyus kölcsönadása...

Tételek: 11 - 18 ból 18
<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása