"A legjobb játékosotok Mezőkövesdre igazolt..." Ahogy a Fáy utcában várják...

2013.04.27 08:31

Katona Máté: "Az őszi meccsből kiindulva egy kemény, hajtós csapattal fogunk találkozni, de nekünk mindenképpen győznünk kell, és mindent meg is fogunk tenni ennek érdekében. Szóval jó meccsre számítok!  Privigyei Ádit innen is üdvözlöm! :)"

Görgényi Dávid: "Egy hajtós, küzdelmes mérkőzésre számítok. Nekünk mindenféleképpen itthon kell tartani a három pontot, és játszani azt a játékot, amit elvárnak tőlünk, mind a vezetés, mind a szurkolók!"

Szilágyi Péter: "Mindenféleképpen győzelmre játszunk, mint minden meccsen, hiszen a célunk nem változott: feljutni az első osztályba. Fontos, hogy az adódó helyzeteket minél jobban értékesítsük. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de a csapat van olyan erős, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot."

Szatmári Zoltán: "Nyilván a feljutás a cél, és a hétvégi mérkőzésen is a győzelemre játszunk. Az első hely megtartása mindenképpen fontos a számunkra, amiért mindent meg is teszünk. Egységes, jó ellenfél a Kazincbarcika, és jó mérkőzést várok a hazai pályán."

Haris Mehmedagic: "Remélem, nyerni fogunk, Te is tudod, mi volt az első meccs eredménye. Szombaton lehetőségünk lesz rá, hogy bosszút álljunk. Nem tudom, milyen most a csapatotok, hogy igazoltatok-e, vagy sem, csak annyit tudok, hogy a legjobb játékosotok Mezőkövesdre igazolt."