Kihúzom magam és harcolok...Kemény barcikai gyerek vagyok...

Kétféle ember van a bajban. Az egyik, aki összefossa magát és a sors kezére bízza a dolgokat, megalázkodik. A másik szembe néz vele, kidomborítja a mellét és azt kiabálja a gond arcába: "b...ódj meg, én harcolok, ha belegebedek is..."! Az, hogy a mi kis csapatunk ebbe a második kategóriába tartozik, mától mi is tudjuk...

Szóval folytatódik a tarcsik elleni győzedelmes hadjárat! Kár, hogy ezek a meccsek érnek a végelszámolásnál a legkevesebbet, mert tőlük mindegy, mennyi pontot veszünk el, de azért le a kalappal! A 4 tarcsi ellen 10 pont, úgy, hogy a halványzöldek ellen simán benne volt a 3 pont. És ezt Magyarország futballszerető közössége is láthatta a tévén keresztül. (Sajna, szerintem Fótyikot is látták...)

Nagyon igazságtalan lennék, ha nem emelném ki, hogy ezt nagyrészt a "hazai" játékosokkal nyertük meg. Nincs információm arról, hogy a külföldi játékosok ezt a meccset már a repülőről nézték-e, vagy a partvonal mellett örültek, mindenesetre ma nem volt belőlük sok a zöld gyepen. Maicon már a kezdés előtt megsérült, így George-on és Ngalle-n kívül csak Fótyik képviselte az idegenlégiót. És tök jó most büszke lenni a hazai játékosokra! Ahogy már korábban is írtam: Kokó, Titi, Balu, Benő is nagy értékei a csapatnak, és nagyon is helyük van itt. Ahogy a többieknek is. Most kezdene összeállni ez a keret, és itt a vége...

Luis, Ngalle, Renan, Messi, Celso, Fabio, isten veletek! Nem tudom, hazafelé tartanak-e már, vagy majd egy hét múlva kötik az útilaput... Nem rossz játékosok, azt hiszem, ezt elismerik a KKK tagjai is. Majd akkor búcsúztatjuk őket, ha biztossá válik.

Ezt a küzdést és ezt a tartást hiányoltuk eddig. Kár, hogy most van vége a szezonnak. Vagy nem kár? Lehet, jobb túllenni rajta? Nem tudom. Az osztályozós hely karnyújtásnyira. El akarjuk érni? Ugye, el?

Hajrá Barcika!

Habár a szezon végetért, de ez nem jelenti azt, hogy beszüntetjük tevékenységünket. Pár nap múlva jelentkezünk a szezon összefoglaló értékelésével, és megannyi érdekesség lesz még itt. Szóval, kattintsatok nyugodtan, és szurkoljunk torkunk szakadtából a kazincbarcikai labdarúgásnak!