Új zsoldosok a lila tartalékhaderő ellen...

Rendkívüli hadihír!

Kémeink és titkosszolgálatunk jelentése szerint a lila tartalékhaderő elleni - ugyancsak rendkívül fontos - ütközetben már két új zsoldos-honvéd is gyorsreagálású ütegünk rendelkezésére áll a túlélésért folytatott harcban. Mindkét katona komoly tűzerővel rendelkező osztagoknál is hadkötelezettséget teljesített, a Benfica, a Tenerife és a Boavista jól csengő nevek a hadászatban jártas, értő füleknek. Ráadásul a két vitéz jelentős segítséget jelenthet osztagunk számára a hadtest szélső pozícióinak védelmében, valamint a mögékerüléses offenzívában.

A két katona (Fabio Emanuel Moreira Silva honvéd, Celso Aparecido Gama Junior honvéd) érkezésével tovább bővült Fekete Seregünk, ami a korai sötétedés miatt komoly taktikai elemeket is magában hordozhat.

Örökké elégedetlen népünk nyilván ellenérzésekkel viseltetik a zsoldosok nagy száma miatt, akik honvédő háborúnkban segítséget nyújtanak. Kémeink és titkosszolgálatunk megszerzett két mozgóképet, amelyeken Fabio és Celso Junior honvédünket láthatjuk bevetés közben:

https://www.youtube.com/watch?v=Vgzb_6w5m1M

https://www.youtube.com/watch?v=H3a1UMqI7pQ