Elkezdődött...

Csapatunk szombaton megkísérelt behatolni a váci sportlétesítménybe, de ki lettünk csukva. Ahogy a játékvezetők is. Az MLSZ licensz-bizottsága valószínűleg úgy van a váci üggyel, hogy "Ti nem vagytok hajlandóak játszani, mi meg nem vagyunk hajlandóak határozatot hozni". Mindenesetre elég tróger dolog, hogy nem tesznek pontot az ügy végére, mindenkinek jobb lenne, ha lezárnák végre a meglehetősen egyértelmű történetet. Ha lehet, a klub és az MLSZ viszont közösen térítse meg az üzemanyag-költségünket. Köszi.

Egyébként szívünknek tetsző eredmények születtek a hétvégén nagyrészt. A tarcsik hozták azt, amiért szeretjük őket, tőlünk kikapnak, vetélytársainkat elverik. Ez alól a halványzöldek és a kisloki kivétel, utóbbiak otthon hidaltak le a balmazi srácok előtt, Urbin megint betalált. A Honvéd viszont megfricskázta a súlytalannak tűnő Szegedet, az újpesti halványlilák pedig ugyancsak komoly szolgálatot tettek nekünk az Orosháza legyűrésével. A "nagy" és a "kis" újpesti keretnek talán helyet kellene cserélni, szerintem a Pakstól otthon egy hatoskolbászt ők sem szedtek volna be. Bajzát elkezdte az Üllőin a góltermelést, de nekünk a Nyíregyházával nem kell foglalkoznunk, pláne hogy ősszel akkor is kikaptunk tőlük, ha sokkal jobbak voltunk. Nyugodtan legyenek bajnokok! A Csaba úgy ikszelt idegenben a Cegléddel, hogy már kettővel égett, nem gondolnám, hogy ők az első számú favoritjai a bajnokságnak. A Kövesd meglehetősen simán gyalulta földbe a komolyan felerősített Szolnokot, kár, hogy nem most találkozunk a téli átigazolási szezonban pénznyelőként üzemelő szolnokiakkal.

A Putnok szemtanúk szerint masszívnak tűnik, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem fognak kiesni, és azt sem, hogy nem mi indítjuk el őket szombaton a megérdemelt irányba. Kőrösi és a Puebla már Putnokon van, valószínűleg ezért nem jöttek a brazil buszok télen. Legyenek boldogok egymással!

Pénteken már beharangozót teszünk közzé, szombaton pedig egy nagyon fontos bajnoki, persze, ha a Putnok nem a Vác, és ki mernek állni. :)

Hajrá Barcika!