Poloskák az öltözőben...

A székházban elhelyezett poloskáink segítségével végre meg tudjuk törni a csendet, és közzé is tesszük a kiszivárgott információkat, mindenki nagy-nagy örömére.

A poloskák elhelyezésére azért volt szükség, mert László Úrról hivatalosan is kiszivárgott, hogy szájzárat kapott, szeretne ugyan megszólalni az erősítések és a további tervek ügyében, dehát nem tud.

Fótyik Dominik "hazatért", első dolga volt kinyitni a postaládáját, amiből kiömlött az érdeklődő levelek garmadája. A Videoton meg nem erősített hírek szerint egy helyettes államtitkári posztot is fel tud ajánlani kiváló védőnknek, amivel a Diósgyőr és a Siófok egyelőre nem tud versenyezni. Dominik menedzsere a Pápa érdeklődéséről is tud, de Fótyiknak esze ágában sincs a nem létező vatikáni bajnokságba igazolni.

George Menougong benyomta a menügombot, és kiválasztotta az "újratervezés" funkciót. A gép - meglepetésére - Matyóföldet dobta ki, így aztán a továbbiakban valószínűleg már Kövesden cselezi ki a szögletzászlót, és próbálja meg igazi jégkorongos módjára a kapu mögül helyzetbe hozni a társakat. Vele állítólag két fontos problémája is volt a vezetőségnek, egyrészt farkashoz hasonlatos étvágya, ami komoly csődöt okozott az ilyen kiadásokra egyébként is allergiás vezetőségnek, másrészt több pénzt szeretett volna kiharcolni magának. Ezt azzal indokolta, hogy ő a labdarúgás mellett az őszi szezonban emlékezetes tizenegyesrúgásával szórakoztatta is a nagyérdeműt, így tulajdonképpen két munkakört látott el. Hosszas tanakodás után ezt a kérését nem akceptáltuk.

Salvador mester visszaérkezett, az alapozást a képek tanúsága szerint annak rendje-módja szerint meg is kezdte városunk zenés-táncos szórakozóhelyén, aminek jutalmaként tavasztól a KVTV spanyol nyelvű híradójának állandó műsorvezetője lesz.

Erősítésekről is beszámolhatunk, bár sokáig titkolta a vezetőség kikkel állunk tárgyalásban, hiszen óvni kellett a játékosokat, egyrészt a tengernyi érdeklődő klub, másrészt az iszonyatos médiahype miatt. Megérkezett Jeremiás Gergő, akinek szerződtetésén sokat kellett brainstormingolni, mivel először a jobb oldali kapufával veszett össze, majd fennhangon kevesellte az elé tett menüadagot, és forradalmi hangulatot keltett a kereten belül. Méltó partnerre talált ebben Horváth Szabolcs személyében, aki távoltartási végzést kért Szabó mesterrel szemben, megkapta, szerződtettük.

Nagy Mihály Krisztián a Honvéd második csapatától érkezett, Ákos barátunk kifejezett invitálására. Fiatal balhátvédünk szavait megpróbáljuk szó szerint idézni: "Krisztián, ennél tutibb hely a világon nincs, nagyvilági élet, kellemes levegő, ráadásul minden komolyabb teljesítmény nélkül kezdő lehetsz." Ez a 20 éves támadó érkezésének zanzásított története.

Komoly várakozásokkal tekintünk spanyol próbálkozónk szereplése elé, hiszen barátja, Salvador szerint csak azért utasította  vissza a Barca és a Real ajánlatát, mert Barcikán szépek a lányok, míg spanyolhonban be kellene érnie Penelope Cruz-féle ocsmányságokkal. Hétvégén Akro, indul a "pontvadászat".

A felkészülés legfőbb célpontja a napfényes Múcsony műfüvese, meglátjuk, mit tudnak a fiúk.

Hajrá Barcika!