A líder is kipipálva...

2015.02.18 17:41

Nohát! Azt kell mondjam, hogy két ellenfelünk van ebben a csoportban. Az egyik az a 7 pont, ami köztünk és a Kisvárda között feszül, a másik saját magunk. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy azzal a játékkal, amit képesek vagyunk elővezetni, ne tudnánk legyűrni bárkit (értsd itt, bárkit: Várda stb.), aki szembejön, és ha mondjuk, egy hét múlva kellene nekimenni a Csákvár elleni kupameccsnek, nem vagyok benne biztos, hogy nem gyalulnánk földbe a Bognár-csapatot. Az a helyzet, hogy kiválóan összeért a keretünk, most tényleg elmondható, hogy minden posztra van legalább két használható emberünk, és a ma látottakon kívül is vannak még (Lipusz, Sárközi, Komlósi), akik bármikor nyerőemberek lehetnek.

Tényleg csak a magam nevében gondolom azt (aztán majd megcáfol, aki akar), hogy a tavasz tartogat számunkra rengeteg kellemes pillanatot, aztán hogy ez mire lesz elég, azt majd a sors eldönti, nem hinném, hogy 8 pontot lehet hozni a Várdán, de szerintem a Léta sem hitte, hogy lehajráz minket tavaly. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogyha valamiért a másodosztály mezőnyét például kizárás miatt megrostálnák (ajánlom mindenki figyelmébe a Sólyom/Puebla által sz…ban hagyott Kaposvárt), a szabályzat szerint az alsóbb osztályokból kell feltölteni a mezőnyt, és akkor lehet akár nyerő a három csoport legtöbb pontot szerző másodikja is. Úgyhogy nem feladni, küzdeni, mert lehet, hogy egy ezüstérem is aranyat érhet…

3-1-re vertük a narancsokat, és nem nagyon tudok kivetnivalót találni a játékunkban, a hírem az, hogy gyakorlatilag átmozgató edzést tartottunk a csoportelső ellen. Az őszi utolsó fordulóban (ahol 4-0-ra nyertünk, az alzheimer-esek kedvéért) nem volt ekkora különbség a két csapat között, mint most, ezt bizton állíthatom. Pályára lépő négy csatárunk közül három gólt szerzett, de ezzel eddig sem volt gond, Bene viszont egyelőre nagy talány számomra, mert küzd, azzal nincsen semmi gond, de kapura nagyjából annyira veszélyes, mint egy egyszeri szurkoló (vagy járókelő), és ráadásul ma a megoldásai sem „ültek”, bármit is próbált. Mondtam, hogy a cikk után dobjátok fel a 11 kezdőt és a 7 cserét, nálam ő lenne az egyik padról is leszoruló, bármennyire is sajnálom… Csak 22-en vagyunk…

Az első felesben inkább úgy tűnt, hogy a B-csapatot próbálgatja a mester, igaz, Miski valószínűleg nem a padon fog kezdeni, de a Kasza-Katona belsővédő-páros nem hiszem, hogy alternatíva lenne a Cigánd ellen, már csak azért sem, mert Attila három bajnokin nem játszhat eltiltása miatt. Kasza egyébként nem volt ügyetlen centerhalfban, ahogy a második felesben bemutatott jobbhátvéd-szerepkörben sem, ha jobb-bunkó, középső védő-szűrő pozícióban megszorulunk, bármikor számíthatunk rá… A Lakatos-Nagy Peti páros erőszakosabbnak – és így – megbízhatóbbnak tűnt (ez persze az összeszokottságból is adódhat), komolyabban tudták a támadásokat segíteni, az biztos. Czető már most bajnoki formában játszik (ez nem volt róla elmondható az utóbbi idénykezdetekkor), és Nyitrai is jó lesz, de neki még kell az összeszokás a társakkal. Irhás kicsit keresi még őszi formáját, de ha meglesz, ellenállhatatlan lesz, Szabó Ádám alakul, de még nem az igazi. Barzsó komoly szolgálatunkra lehet, ha megtaláljuk a pontos helyét, mert nem azokat az egyértelmű labdákat adja, hanem képes meglepőeket húzni, így lehet, hogy amellett, hogy a jobb- és balszélen bevethető, akár még középen is megfontolandó a jelenléte.

Illés Gabi nálam a mezőny egyik legjobbja volt, kezdi kinőni posztjának gyerekbetegségeit, és egyre bátrabb. A képességeivel korábban is tisztában voltunk, de sokszor róttuk fel neki, hogy nincs elég kraft a játékában, nos, most ennek ellentmondóan teljesített. Bármikor felcserélném a kedvtelen Lipusszal, ráadásul kvóta-képes is…

A csatáraink a helyükön vannak, Nehéz briliáns gólt lőtt, mellé kell a másik csatárt megtalálni. Nálam Elek Bence lenne a sztenderd, de egyes csapatok ellen Montvait erőltetném. Jó, hogy van miből válogatni…

Kokót emelném még ki, mert igazi torpedó-rombolóként hajtotta végig a neki szánt félidőt, és habár – őszintén megmondom – nem gondoltam volna, hogy a szűrőpáros egyik tagja ő kellene legyen a Cigánd ellen, most már semmi kétségem sincs felőle. Illés Ricsi – habár az első felesben jobbhátvédet játszott – sehol sem volt keménységben Kokóhoz képest. POWER!

Továbbra is azt kérem, hogy írjátok meg a Ti kezdőtöket, hogy állnátok fel a Cigánd ellen, 11 kezdő ér, plusz 7 tartalék (egy kapus azért legyen a padon is, és ne felejtsétek el Katonát nélkülözni, ahogy Gálhidi mester is teszi). Az enyém a következő: Miski – Nyitrai, Nagy P., Lakatos, Czető – Kovács P., Illés R. – Dobos, Irhás – Nehéz, Elek. Pad: Szabó I., Komlósi, Illés G., Szabó II., Kasza, Barzsó, Montvai).

Hajrá Barcika!

Téma: A líder is kipipálva...

Dátum: 2015.02.19

Feladó: M

Tárgy: Lineup

Először is gratulalok a fiuknak es a stabnak a felkeszuleshez, valamint az igazolasokhoz is.
A kezdő: Miski - Nyiti, Nagy, Lakatos, Czető - Illes R., Irhas - Dobos, Szabó II - Elek, Nehez
Pad: Szabo I., Komlosi, Illes G., Kovacs, Barzso, Montvai, Bene

Kokot a serules utani allapota miatt hagynam ki, kesobb a Ricsi es Peti altal beszedett sargak, pirosak miatt lehetne( kellene ) oket valtogatni. Bene sztem csak a szeleken kellene szerepeltetni, mert gyors es technikas, de sajnos a kapura nem tul veszelyes. Velemenyem szerint Nagy Petit is ki lehetne hagyni a kezdőből, ha letelik az eltiltasa Katonanak.
Mellesleg, ha mindenki egeszseges es nincs eltiltottunk sem, akkor főhet a feje a mesternek.
Tovabbi sok cikket kivanok magamnak (hahaha) es persze
HAJRA VEGYESZ

Dátum: 2015.02.19

Feladó: Kazincbarcelona-Visca el-Barcika

Tárgy: Re:Lineup

Ugyanazt a kezdőt gondoltam én is,mint a kedvesbarátom(Hajrá Barcika) csak én a padra tenném Atyeszt is,gyorsasága,harcossága,miatt,egy megfelelő altenativa lehet kezdőként,csereként is a jobbszellőben.Szinte,minden edzőmeccset látva,én is azt látom,jól sikerült felkészülés,kiváló szakmai munkát végzett a vezetés,a kilátogató szurkolók,egy összeszokott,harcos,jó erőben lévő,küzdős csapatot kisérhettek figyelemmel az elmult hetekben.Bizakodva,nagy reménnyekkel indulhatunk neki a kacifántos,érdekesnek tűnő tavasznak.Mindent el kell a csapatnak követni,hogy legalább a 2.kvótát elérjük,aztán várhatjuk az NBII-ben ki adja be a kulcsot,megfelelő anyagiak hijján a végelszámolásnál.Szivem mélyén,azt remélem,érzem,minden igazi Vegyészdrukker azt várja a szezon végén,hogy a hőn áhitott NBII-be jut szeretett,imádott csapatunk.Együtt sikerülhet,csak igy tovább Fiuk!Hajrá Barcika!!!!!!!!!!!!!

Dátum: 2015.02.18

Feladó: csapat

Tárgy: nyerő

Én is így képzelem el nyerő csapatot,ahogyan leírta a cikk írója!!Hajrá Vegyész!

Dátum: 2015.02.18

Feladó: mai

Tárgy: fásult

Minden csapatrészben felülmúltuk ma az ellenfelünket,de ennek ellenére látszott a fáradtság a csapaton.Ez ennél sokkal jobb lesz a Cigánd ellen,mivel gondolom,most jön a frissítés,és elszáll a lábakból a görcs, a fáradtság.
Jó lesz,lett ez a csapat,köszönet érte Gálhidi mesternek!

Tételek: 1 - 4 ból 4

Új hozzászólás hozzáadása