BREAKING NEWS!!! - Izmosodunk...

2014.08.28 17:18

Habár csak holnap készültünk cikket közölni (a beharangozót – ugye), úgy gondolom, olyan dolog történt ma, aminek közlése nem tűrhet halasztást. Történt ugyanis, hogy 3 ugyancsak meghatározó játékost szerződtetett a klubunk, mégpedig a Felsőtárkánytól, akiknél történetesen hétvégén vizitálunk, így a dolog meglehetősen érdekes, mi több, furcsa. Hallani lehetett már a nyáron is olyan véleményeket, hogy nem tudni, a tárkányiak miként szeretnék megtartani (és kifizetni) a szerződtetett játékosokat, mert tudvalévő volt, hogy a hevesiek gazdasági háttere nem teljesen megalapozott. Nem hinném, hogy nagyon mellélövök, ha azt gondolom: itt is ez állhat a háttérben.

Na de, ne csigázzuk tovább a kedélyeket, a három játékos:

Lakatos Béla: Lakatos szeptemberben lesz 30 éves, védőként és védekező középpályásként is bevethető. Pályafutását Salgótarjánban kezdte, 2005-ben került a Kaposvölgye csapatához. 2007-ben a diósgyőriek szerződtették a jó képességű játékost, 42 elsőosztályú találkozón lépett pályára a miskolciaknál, gólt nem szerzett. 2010 tavaszán a Mezőkövesdhez igazolt, az NB II.-ben 72 találkozón jutott szóhoz a matyóknál, tagja volt a feljutást kiharcoló alakulatnak. A tavalyi szezonja nem sikerült túl fényesen, mindössze 1 találkozón lépett pályára az élvonalban, emellett 1 Liga Kupa- és 1 Magyar Kupa meccsen öltötte magára a kövesdi mezt. A kieső csapatból szabadlistára került, így szerződött a Felsőtárkányhoz, ahol eddigi mindhárom találkozójukon pályára lépett (1 Magyar Kupa és 2 bajnoki), ráadásul mindkét bajnoki találkozón betalált.

Dobos Attila: Dobos talán még ennyi bemutatásra sem szorul, de azért a rend kedvéért: Attila 35 éves, pályafutását a diósgyőrieknél kezdte, 2003-ban került a Honvédhoz a villámléptű jobbszellő. 2010-ben visszakerült a borsodiakhoz, de előtte volt egy fél szezonnyi kitérője a REAC-nál is. 2012 nyarán írt alá a Mezőkövesdnek, innentől ugyanazt az utat járta be, mint Lakatos. 104 találkozón játszott összesen az élvonalban, ezeken összesen 6 gólt lőtt. A tavalyi szezonban 17 NB 1-es meccsen viselte a kövesdiek mezét, 2 Magyar Kupa- és 1 Liga Kupa találkozón lépett pályára. Ő is pályán volt a tárkányiak minden idei találkozóján, ráadásul a Léta elleni duplája után a hétvégén is betalált, így 3 góljával – holtversenyben – pillanatnyilag vezeti a csoport góllövőlistáját.

Montvai Tibor: Montvait is ismerjük már régről. Egy vérbeli csatár, aki ha kell, a padról beállva is életveszélyes az ellenfelek kapujára. Tibor is 35 éves, Egerszalókon tanulta a futball alapjait, de nem sokáig kellett várni, míg leigazolta a hevesi megyeszékhely csapata. Rengeteg együttesnél megfordult a későbbiekben, így Siófokon, Diósgyőrben, Pécsett, Zalaegerszegen, Pakson, Nyíregyházán, Kecskeméten, 2013 februárjában szerződött a Jászapáti csapatához, ahol egy félszezonban 13 meccsen 9-szer mattolta az ellenfelek portását. Az előző idényt Tárkányban töltötte, 27 bajnokin 11-szer volt eredményes, 1 Magyar Kupa meccs jutott neki, amin duplázni tudott. Ezt a bajnokságot is jól kezdte, hiszen a Léta ellen – a padról beállva – 16 perc alatt rúgott kettőt a tavalyi bajnoknak. 99 elsőosztályú találkozón lépett pályára, 36-szor volt eredményes. Kiemelkedő szezonja volt a legfelső ligában a 2009/10-es, abban az idényben a Nyíregyháza színeiben 13 találatig jutott.

Mindhárom játékos papírjai a hétvégéig – szinte egészen biztosan – rendben lesznek, így már csak a vezetőedzőn múlik, hogy pályára küldi-e őket volt csapatuk ellen.

További hír, hogy – nyilvánvalóan a keret meganagysága miatt – Bakonszegi Attila és Horváth Bence a Rákosmente csapatához igazolt, de további játékosok távozása is várható még az átigazolási szezonban.

Holnap azért lesz beharangozó…  

Hajrá Barcika!

Téma: BREAKING NEWS!!! - Izmosodunk...

Dátum: 2014.08.29

Feladó: shift1

Tárgy: igazolások

Nah haladunk előre. Nem rossz igazolások ezek a srácok. Végre érkezett IGAZI támadó is, ami külön jó hír. Kíváncsi leszek, meg e hétvégére is. Az tény, hogy erősítésre szükség van, mert ez így kevés lesz...

Dátum: 2014.08.29

Feladó: szupergo

Tárgy: Hűha!

"Jelenlegi helyzetünkben azonban ennek az egy pontnak is nagy értéke van."-nyilatkozta a tárkányi edző a Hatvan elleni döntetlenük után. Nem tudtam mire vélni a dolgot, de most már tisztább a kép.
Elég pikáns ez az igazolás 2 nappal a tárkányi meccs előtt.
Őszintén szólva nem hiszem, hogy jó ötlet lenne játszatni szombaton a 3 játékost. Talán legyen elég annyi, hogy hiányoznak az ellenfétől. Persze minden személyiségfüggő, ha valamelyikük nagyon szeretne, akkor...

Dátum: 2014.08.29

Feladó: Bence

Tárgy: Re:Hűha!

Nem is örülsz, hogy csatárt igazoltunk? :)

Dátum: 2014.08.29

Feladó: szupergo

Tárgy: Re:Re:Hűha!

Már hogyne örülnék! Úgy látom, hogy ez a vezetés komolyan gondolja a feljutást. Hogy sikerül-e nem tudom, de bármi lesz is sokkal szimpatikusabb mint a László féle "most csak takarékosan, majd a télen erősítünk" felfogás. Meggyőződésem, hogy a nevezett úriember sokat ártott a barcikai focinak. De már mindegy...
A holnapi meccsre nagyon kíváncsi vagyok.

Dátum: 2014.08.28

Feladó: Boy

Tárgy: Melléfogás

Montvai teljesen leépült!
+8 kió ,lassú.hisztis!
Tőle mit akartok?
Nevetség!

Tételek: 1 - 5 ból 5

Új hozzászólás hozzáadása