Cegléden fogadkoznak...

2013.04.09 04:31

A hagyományoknak megfelelően megkérdeztük az aktuális ellenfél – ezúttal a Cegléd – játékosait, valamint vezetőedzőjét, mit várnak a mai mérkőzéstől:

Ványi Zsolt vezetőedző: „Jól kezdte a tavaszt a Barcika, figyelemre méltó eredményekkel, ennek ellenére nekünk ezévi céljaink eléréséhez a három pont megszerzése a célunk. Nem számítok könnyű mérkőzésre, mindkét csapatra fontos meccsek sorozata vár napokon belül, de tennünk kell a dolgunkat, és a szombatihoz hasonló küzdőszellemben kimenni a pályára.”

Kormos László: „Mivel az idei bajnokság szinte létfontosságú minden egyesület számára, hogy vagy így, vagy úgy, de legyen benne az 1 csoportos NB 2-ben, így minden meccs élet-halál harc, nekünk is! Minden pontnak nagy jelentősége lesz, de hazai pályán, úgy gondolom, nekünk csak a 3 pont elfogadható eredmény, ha el akarjuk érni céljainkat!”

Juhász Dániel: „Ahogy a szombati, úgy a holnapi meccs is egy nagyon nehéz összecsapás lesz, bár valamivel jobb pályán fogadjuk majd a KBSC-t. A Barcika jól kezdte ezt a szezont, de remélem, hogy a szombati győzelemmel nagyban nőtt a mi csapatunk önbizalma is, és kedden is szeretnénk itthon tartani a 3 pontot, bár ahogy már említettem, nem lesz könnyű. Ebben a két hétben sorra játszunk a riválisainkkal, ami nagyban meghatározhatja a jövőnket, de úgy gondolom, hogy jó csapatunk van, és ha minden meccsen úgy koncentrálunk és harcolunk, mint Orosházán, akkor az eredmények is jönni fognak.”

Kenderes Zoltán: „A holnapi mérkőzésen sorsdöntő lesz, hogy a csapatok milyen erőnléti állapotban vannak, mivel szombaton is pályára lépett mindkét gárda, és csupán két napunk van kipihenni, illetve felkészülni a keddi összecsapásra. Szerencsére az időjárás javult az elmúlt napokban, így a pályánk az előző hetekhez képest egész jó állapotban lesz. A szombati sikerünk kellő lökést adhat a keddi meccsre, nagy szüksége volt rá a csapatnak, hogy megszerezzük az első győzelmünket tavasszal. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen nem a játék fog dominálni, hanem sok ívelés, fejpárbaj és ütközés várható. Egy kiegyensúlyozott, tipikus "egygólos" meccsre számítok.”

Kiss Tamás: „Nagyon fontos mérkőzést nyertünk az Orosháza ellen, mert ha nem nyertünk volna, akkor köztünk és az Orosháza között lett volna 9 pont. Így összehúztuk a táblázatot! Ugyanilyen meccsre számítok kedden a Barcika ellen, mert szinte ugyanúgy állunk. Ez egy 6 pontos meccs lesz, a pályánk nincs rossz állapotban, remélem keddig jó lesz, és akkor nem csak a hajtás és az akarat fog dominálni, hanem a játék is. Amelyik csapat jobban akarja a győzelmet, az fogja elvinni a három pontot. Otthon nagyon veszélyesek vagyunk, ezt lehetett a Békéscsaba ellen is látni, sajnos egy nagy hiba miatt nem tudtuk a 3 pontot megszerezni. Sokat fog számítani a koncentráció, és hogy ki hogy tud felnőni a feladathoz, mert ebben a bajnokságban minden pont számítani fog. Most beindult a szerda-szombati ritmus, és a fáradtság is lehet, hogy kijön majd, mert nem nagyon vagyunk ehhez hozzászokva Magyarországon. Mi arra készülünk, hogy itthon van másfél hét alatt 3 hazai mérkőzésünk, abból 9 pontot szeretnénk, és csak ez az elfogadható! Mi így fogunk kimenni a meccsre, hogy érezzék azt ellenfelek, hogy a hazai csapat csak a győzelemre játszik! Úgyhogy jó meccsre számítok! Sok sikert keddre és hajrá Cegléd!”

Makrai László: „Mivel ez volt ez első győzelmünk tavasszal, meg hogy Orosházán nem könnyű győzni, ez nagy lökést kell, hogy adjon nekünk, így a holnapi meccsen is csak a győzelemben gondolkodunk! Reméljük az időjárás is megfelelő lesz, és egy jó meccset tudunk játszani! Bő egy héten belül 3 hazai meccsünk is lesz, mindegyiken győzni akarunk, győznünk kell, hogy meglegyen a cél, amit kitűztünk!"

Miklósvári János: „Nagy siker volt a csapat számára, hiszen nem sok csapat tud nyerni Orosházán! Úgy gondolom ez a győzelem nagy lökés a csapat számára! Holnap mindenféleképpen a 3 pont megszerzése a cél, másra nem is gondolunk! Kiélezett meccsre számítok, a pálya állapota is sokat befolyásol, remélem ma és holnap még szárad, mert mi játszós csapat vagyunk! Holnap, azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy 100% -osan odatesszük magunkat! Nem nézzük le a Barcikát, nagyon készülünk, hiszen célunk az egy csoportos NB 2!”