"Csak a győzelem elfogadható..." Ahogy a hazaiak várják...

2013.04.12 03:24

Hrabina Alex: "Mindenképpen egy hajtós, küzdős meccset várok az őszi fordulóból kiindulva, két vereséget szereztünk az elmúlt két fordulóban, de most szinte csak a győzelem elfogadható a mi részünkről hazai pályán. Legutóbb itthon az akkor első helyezett Békéscsabát sikerült megvernünk."

Bodnár László: "Tudjuk, hogy holnap nagyon nehéz mérkőzésünk lesz, mert a Barcika nagyon jól szerepel. Nekünk hazai pályán győznünk kell, mert a legutóbbi 2 meccsen sajnos nem szereztünk pontot, így holnap a hazai pálya előnyét ki szeretnénk használni."

Germán Tamás: "Nekünk nincs más választásunk, mint a győzelem. A sorsdöntőnek vélt első 6 fordulóból nagyon nem jöttünk ki jól. De mivel ez egy olyan bajnokság, ahol bárki megverhet bárkit, nem fogjuk feladni! Küzdeni fogunk az utolsó fordulóig, és holnap nincs más választásunk, mint menekülni a győzelembe!"

Patály János: "Azt gondolom, hogy mindkét csapatnak szüksége van a három pontra, ezért két jól felkészített csapat találkozik egymással, jó iramú és helyzetekben gazdag mérkőzést láthatnak a kilátogató szurkolók. Bízom benne, hogy a meccs végén mi örülhetünk a hazai pálya előnyének és a három pontnak. Sok sikert kívánok a Barcika további szerepléséhez a bajnokságban."

Pákolicz Dávid: "Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Barcika szép eredményeket ért el eddig a tavasszal, több poszton is erősítettek a télen, nekünk viszont sajnos nem sikerült jól az előző két meccsünk, sőt a a tavaszi meccsek többsége sem. Ennek ellenére természetesen nem is lehet más célunk, főleg hazai pályán, mint a 3 pont megszerzése. A mezőny kiegyenlítettsége miatt égető szükségünk is van rá. Ősszel az utolsó pillanatban sikerült elrabolnunk idegenből a pontokat, hasonló forgatókönyvvel most is kiegyeznék."

Benkő Balázs: "Jó mérkőzést fognak játszani a csapatok egymással. Egészen biztos, hogy mindkét együttes a 3 pontra fog játszani. Szoros eredményre számítok és Spartacus győzelemre."

Bajzát Péter: "Az utolsó két meccsen vereséget szenvedtünk, így mindenképpen otthon kell tartani a három pontot, és ehhez mindent meg kell tennünk. Amúgy nehéz mérkőzésre számítok, de ha úgy játszunk, mint a Békéscsaba ellen, akkor bízom benne, hogy nyerni fogunk."

Reznek Donát: "Győzelmet várok, nagyon fontos nekünk a három pont. Nehéz időszakon vagyunk túl, remélem most kilábalunk belőle. A Kazincbarcika nehéz ellenfél, de most nekünk csak a győzelem lehet elfogadható."

Minczér Tibor: "Mindenféleképpen győzelmet vàrok a mai meccsen, mert az előző két találkozón nem sikerült még pontot sem szereznünk. Tartozunk ezzel a vezetőségének is, mert ők minden feltètelt biztosítanak a sikeres szerepléshez. Tartozunk a szurkolóknak is az eredményesebb játékkal, és ami a legfontosabb magunknak, mert mindenki tisztában van azzal, hogy ennek a csapatnak nem így kell szerepelnie. Ezért aztán nincsen màs lehetőségünk: teljes odaadással egymást bíztatva, segítve itthon tartani a három pontot!"