"Éreztetni kell velük, hogy itthon vagyunk, és innen pontot nem visznek sehova!" Ahogy játékosaink várják...

2013.05.01 05:08

Fehér Balázs: "Mivel több "honvédos" is szerepel a csapatunkban, így ők biztos ellátnak majd hasznos információkkal, mik az ellenfél gyenge pontjai. Tudjuk, hogy egy fiatal csapat fog hozzánk látogatni, ennek előnyével és hátrányával mindenki tisztában van. Hazai pályán irányítanunk kell a meccset. Nekünk csak a győzelem elfogadható, de mindenképpen rendeznünk kell a védekezésünket és abból építkezni. Ha játékban nem sikerülne, lelkesedésben mindenképpen föléjük kell kerekednünk. Számunkra sokkal fontosabb ez a meccs, és ezt az elejétől kezdve éreztetni kell velük. Sajnos nem jöttek a bravúreredmények, de úgy gondolom, elegendő mérkőzés van még ahhoz, hogy megszerezzük a kellő pontokat a bentmaradáshoz. Senki nem gondol arra, hogy ez nem így lesz!"

Privigyei Ádám: "Minden meccsre ugyanúgy készülünk, ilyenkor sűrűbb a program, de fejben dől el minden. Most már nem érdekes, hogy játszunk, csak győzzünk, akár egy öngóllal is. Pár pont a különbség, sok meccs van még, remélem mindenki kellő alázattal készül, és csapatként vívjuk meg a következő meccseket!"

Szala Ákos: "Nem ismerjük, a Honvéd pontosan milyen összetételben utazik el hozzánk, így nehéz bármit is mondani róluk. A taktika, amivel legyőzhetjük, az nagyon egyszerű... Olyan küzdeni akarás kell mindenkitől, mint az első tavaszi fordulókban. Mindenkit bosszant az utolsó pár forduló pontatlansága, és most már be kell gyűjtenünk a három pontot. Kötelező a 6 pont a héten!"

Vólent Roland: "Játszhatunk a Honvéd ellen mi is. Én személy szerint ismerem az ellenfél gyenge pontjait, majd ezeket megosztom a többiekkel. Nem kell az ő taktikájukkal foglalkozni, saját játékunkat kell rájuk erőltetni. Én azt mondom, még mindig a saját kezünkben van a sorsunk!"

Kiprich Dániel: "Megmondom őszintén, engem abszolút nem érdekel, ki hogy áll fel, kinek mi a gyenge pontja. Én mindig a saját csapatommal foglalkozom! Fegyelmezetten és nagyon agresszívan kell játszanunk. Éreztetni kell velük, hogy itthon vagyunk, és innen pontot nem visznek sehova! Abszolút reális esélyünk van a bentmaradásra, és bent is fogunk maradni!!!"

Gál Zsolt gyúró: "Nyitrai biciklizik, Kokó már kocog. Tátrai most van orvosi vizsgálaton (kedd délután-a szerk.), a térdében érzett fájdalmat, illetve csúnyán be is dagadt. Bence sérülése sajnos súlyos, izomszakadása van, csütörtökön lesz egy újabb MR-vizsgálat, ezután derül ki, hogy kell-e műteni. Ő még mindig kórházban van."