"Ha nem úgy sül el a dolog, marha meleg lesz a pite" Ahogy játékosaink várják

2013.04.27 08:45

Szala Ákos: "A feljutás legesélyesebb csapatához látogatunk, de ez nem érdekel minket, győzni megyünk."

Privigyei Ádám: "Minden meccsen győzni akarunk, a jelenlegi helyzetünkben pedig nincs is más választásunk! Nehéz meccs lesz, az egyik bajnokesélyeshez látogatunk, de csak a győzelem elfogadható!"

Bogáti Péter: "Sajnos az elmúlt hetekben nem sikerült nyerni, ezért most belehajtjuk magunkat a győzelembe. Mivel az egyik legfontosabb meccs a holnapi, hogy bent maradhassunk, ennek szellemében fogjuk kiadni magunkból a 110%-ot."

Nyisalovits Donát: "Minden meccsen győzelmet várok, így van ez most is. De most még fontosabb, hogy elhozzuk a három pontot, mert ha nem úgy sül a dolog, marha meleg lesz a pite. Remélem mindenki úgy fog hozzáállni a dologhoz, hogy az jó legyen!"

Kiprich Dániel: "Győzelmet várok, mint mindig, semmivel sem jobb csapat a Vasas, mint mi! Akkor sem, ha a tabella elején állnak! 0-3!"

Póser Dániel: "Nagyon fontos meccs lesz, amit kötelesek leszünk megnyerni. Mindent megteszünk érte!"

Horváth Bence: "Csak a győzelem elfogadható, nincs miről beszélni! :)"

Vólent Roland: "Nem szeretnék már nagyon semmit mondani meccs előtt! Remélem mindenki átérzi a meccs súlyát, és ennek szellemében készül a meccsre!"

Szabó Ádám: "Bízom a pontszerzésben, azonban ősszel is sikerült nyernünk, megtehetjük holnap is. Nincs kiemelkedő csapat, bárkit meg lehet verni akár idegenben is. Optimista vagyok!"