"Hajrá Barcika!"

2014.11.01 05:23

Mit sem sejtve kerestük meg a salgótarjáni labdarúgókat a héten kérdéseinkkel, miszerint minek tulajdonítják eddigi „változatos” szereplésüket, illetve, hogy mit várnak a mai meccstől, de nem gondoltuk, hogy egy felbolydult méhkasba nyúlunk bele. Minden további nélkül lássuk a focisták nyilatkozatait!

Tarlósi Milán: „Igen, sajnos ez így van, elég vegyesen teljesítünk a bajnokságban, pedig a csapat mindent elkövet a győzelem megszerzéséért. A helyzeteink minden meccsen megvannak, csak sajnos nem sikerül őket berúgni. Úgy gondolom, ez a legfőbb oka annak, hogy a csapat így teljesít. A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban egy nagyon jó és kiegyensúlyozott csatára számítok, a Barcikába nagyon jó futballisták vannak, és biztos, hogy jól fognak játszani, de mi ennek ellenére szeretnénk otthon tartani a 3 pontot. Nagyon furcsa érzés lesz, hogy akivel felnőttem és mostanáig egy csapatban játszottam, azzal most ellenfélként kell pályára lépni (Sárközi Tamás).”

Bata Gábor: „Az SBTC nagyon jó csapat. Meccsről meccsre rengeteg helyzetet kidolgozunk, de sajnos a kapu előtt nem jó megoldásokat választunk, ezért a 100 %-os ziccerek is kimaradnak. A hétvégi, Hatvan elleni meccsünkön is 0-0-ás állásnál is 3 ilyen lehetőséget hagytunk ki. Úgy gondolom, eddig minden meccsen helytálltunk és kis szerencsével most nem 11 pontunk lenne, hanem 6-7 ponttal több. A hétvégi mérkőzésre ugyanúgy készülünk, mint a többire. Úgy gondolom, hogyha a kapu előtt megfelelően koncentrálunk, és higgadtak leszünk, akkor a hazai pálya előnyeit kihasználva megnyerhetjük a mérkőzést!”

Kozma Tamás: „Ezen mi is sokat gondolkodtunk, de idáig nem tudtuk megfejteni az okát. Úgy gondolom, hogy az elmúlt hetekben már jó úton járunk, a Hatvan előtti két meccset megnyertük, és az idáig veretlen Hatvan otthonában és jól kezdtünk, az első félidőben akár el is dönthettük volna a meccset, de sajnos kihagytuk a helyzeteket. Nagyon nehéz meccsre számítok a hétvégén, hiszen a KBSC is javuló tendenciát mutat. Mindkét csapat dobogós álmokkal indult neki a bajnokságnak, azonban a pontvesztések miatt át kellett értékelni a célkitűzést, úgy gondolom, most már az élboly mögé való felzárkózás lehet mindkét csapat célja. Két erős játékosállományú csapat fog találkozni hétvégén, már csak ezért is jó meccsre számíthatnak a szurkolók. Sajnos nekünk eltiltottjaink és sérültjeink is vannak, ráadásul más dolgok is nehezítik a felkészülésünket a héten, de hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk. Nem lesz egyszerű, mert jó csapat érkezik hozzánk...”

Nagy Károly: „Az a probléma, hogy jelenleg fogalmunk nincs, mi lesz szombaton, nincs edzés stb... Szóval nem szeretnék rosszat nyilatkozni…”

Privigyei Ádám: „Az a baj, hogy kifelé semmi negatívat nem mond a vezetőség, nehogy bele lehessen kötni...csak így minket játékosokat hoznak nehéz helyzetbe. Nyugodtan leírhatod, hogy vannak nehézségek, de gratulálok a csapatnak, hogy még így is maximálisan csináljuk a munkánkat, és tisztelet minden játékosnak, edzőknek. Meccs az biztosan lesz, és nem adjuk könnyen magunkat, bár sajnos én nem lehetek a pályán. Mindent meg fogunk tenni ebben az embertelen helyzetben, legalább egymásért küzdeni fogunk, es megpróbáljuk a legjobb eredményt kihozni a meccsből.
Sok sikert kívánok a Barcikának is!”

Popovics Bertold: „Eljöttem onnan, mert 4 havi pénzemmel tartoznak, és így nem tudom fenntartani magam ott. Csak az ígérgetéseket kaptam. A héten - amint hallom - 7-8-an edzenek, szóval nem tudom mi lesz…”

Olasz János: „Tarjánban én egy ideje nem voltam… Az okokat nem sorolnám...gondolhatjátok! Azóta, gondolom, sok minden nem változott, sőt. Szóval le a kalappal a csapat előtt, akik még ezt így is folytatják, és sok sikert, kitartást kívánok nekik, de véleményem szerint a Barcika az esélyesebb csapat, elég csak a körülményeket összevetni…”

Téma: "Hajrá Barcika!"

Dátum: 2014.11.02

Feladó: shift1

Tárgy: meccs

Köszönjük Bence. Értékelem Gálhidit most azért, mert kipróbálta a 4-4-2-et. Pontosan ilyen gyenge ellenfelek ellen kell ezt. A Várda is bukott 2 pontot, ez is jó. Mire lehet elég a 2 csatáros felállás erősebb csapatok ellen, azt ezek szerint nem tudjuk meg.

Dátum: 2014.11.01

Feladó: Bence

Tárgy: Salgótarján

Na megérkeztem :)

Elöljáróban annyit, mint mindenki én is győzelmet vártam a csapattól, főleg az ellenfél helyzetének tudatában.

A tarjáni pálya nagyon hasonlít felsőtárkányihoz, erdő között, a völgyben terül el, a felépítése is szinte ugyanolyan. De gondolom ez annyira nem érdekel Titeket :) a büfé jó ;)

Szóval az első 5 percben lehetett érezni, hogy meglesz a meccs, ha nem bénázunk. Gyakorlatilag az egész meccs alatt nem forgott veszélyben a kapunk.

Az első gól bal szélről szépen beadott labda után (asszem Illés G. adta be) Nehéz lőtt nehéz helyzetből a kapuba :) Formás, szép támadás volt. A második nagyon hasonló ott (szintén a bal oldalról) már a kapusra vezettük a labdát, de okosan lepasszolták Ignácznak Ő pedig bevágta.

Ez kicsit megnyugtatta a csapatot, meg minket is. Már csak az volt kérdés mennyire nyerünk, tán még picit az is, hogy nem e b..uk el valamit a 0:2 után és reszketni kell a győzelemért. Szerencsére nem így történt.

Hátul abszolút magabiztosak voltunk, igaz szerintem a bajnokság leggyengébb csapatával játszottunk. Látszott rajtuk a mentális szétesés. Az is kérdés ilyen mesterrel és ilyen játékkal mennyit hintettünk volna a Veresnek és a Gyöngyösnek pl :( Bocs egy kicsit csapongtam a csapaterősségeken.

Középpályát szintén uraltuk, főleg a szélen feljövő két védővel. Mintás akciók voltak. Montvai nagyon jól készítette le a labdákat, ha kellett cselezett, ha úgy hozta letette a labdát. Még mindig azt mondom, hogy így súlyfelesleggel is nagy erőssége a csapatnak. Látszik, hogy képzett játékos, jó helyen van Nála a labda. Kár, hogy elfárad, vagyis én úgy láttam azért hozták le. Szóval a 4-4-2 nem rossz felállás nekünk, de hát kérdéses egy komolyabb csapat ellen ez mire elég.

Második játékrész elején kicsit pihentünk, majd Illés okosan, a kapust is kicselezve megnyugtatta a csapatot. Gálhidi mester tovább űzte, hajtotta Őket, de hol a kapus védett kétszer is bravúrral, hol mi nem álltunk a helyzet magaslatán. Végül Sárközi beállította a 4-0-ás végeredményt.

Összességében a végeredmény reális, ordító helyzeteket azért nem hagytunk ki, persze lehetett volna több, de ne legyünk telhetetlenek. Szerintem félgőzzel nyertünk, de hát az ellenfél eléggé gyengécske volt. Korrekt játékvezetés és durvaság nélküli meccset láttam.

Meccsek alapján úgy látom Gálhidi mester az egyik legjobb edző, aki itt megfordult. Okosan dorgál és dicsér. Nekem szimpatikus a magázódása is. Kemény, de reális. Ha az idény elején velünk lett volna nem itt tartanánk.

Most már roppant kíváncsi leszek a Várda elleni meccsünkre. Nagyon tartok azért tőle. Igaz ott most két embert kiállítottak, előnyünkre válhat. Győzni kell!

Továbbra is azt tartom, hogy Nekünk egyetlen ellenfelünk a Várda. Minden nagyképűséget mellőzve szerintem a Putnok ki fog fulladni. Nekünk erősebb, komolyabb a játékosállományunk. Persze a fociban történnek érdekességek. Ettől függetlenül a Putnokot nagyon jó csapatnak tartom, örülök, hogy így megy a szekér a játékosainkkal :) Aztán persze ellenünk majd akadjon el ez a szekér :)

Bocsánat a szétszórt írásért :)

Dátum: 2014.11.02

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:Salgótarján

Köszönjük, Bence!

Dátum: 2014.11.01

Feladó: szupergo

Tárgy: Megéreztem

Jól éreztem, hogy a Kisvárda pontokat veszít a pihenős fordulója után. Kisvárda-Hatvan 1-1.
A mi jövő heti győzelmünk most aztán igazán fontos lenne. Kaptunk még egy esélyt a felzárkózásra.

Dátum: 2014.11.01

Feladó: Bence

Tárgy: -

0:4 :))))))) gyenge ellenfél, 2 szép gól még, Illés g. Sárkozi. Bővebben később. Jól játszottunk, de Várda ellen több kell.

Dátum: 2014.11.01

Feladó: shift1

Tárgy: Re:-

Várjuk a beszámolót, és köszi előre is.

Milyen volt a 2 csatáros felállás? Mennyire vállalható más csapatok ellen?

Dátum: 2014.11.01

Feladó: Bence

Tárgy: -

0:2 ide szünetben Nehéz, Ignácz. Nem lesz itt gond, ha csak nem....0:4 et tippelek.

Dátum: 2014.11.01

Feladó: shift1

Tárgy: mai nap

Meddig fogják még hagyni, hogy a Puebla ezt csinálja? Minket belöktek Nb3-ba, Putnokon se nagyon voltak fizetések, és ezek szerint itt sem. Meddig lehet ezt még művelni?

Viszont nekünk győzni kell, hajrá Vegyész! Több gólos mérkőzést várok.

Dátum: 2014.11.01

Feladó: Bence

Tárgy: -

Sajnálom. Szomorú ezt olvasni. Azért remélem lesz meccs, mert elindultunk :)

Dátum: 2014.11.01

Feladó: hajrabarcika

Tárgy: Re:-

Bence! Légy kedves már majd egy beszámolót bekommentelni nekünk. Sajnos mi nem tudunk menni, :(

Tételek: 1 - 10 ból 11
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása