Konkurencia a portán...

2014.07.18 12:50

A holnapi nap nekimegyünk második felkészülési meccsünknek is, az ellenfél az NB 3. Közéső csoportjában rajtengedélyt kapó Rákosmente csapata lesz, a helyszín Szentistván, amely település Mezőkövesd közvetlen közelében található meg a térképen.

A tegnapi nap folyamán kapust igazolt a vezetőség Szabó Ádám „nyakára”, úgy vélem, nem fog rosszat tenni Ádámnak sem egy kis versenyhelyzet, a fiatal kapusok „padon tartása” nem igazán jelentett komoly feladatot portásunknak. Miski Zoltán 31 éves, az utolsó pillanatban másodosztályban maradó Ceglédtől érkezett hozzánk. Zoli a Vasas csapatánál írta alá első igazolási lapját, majd gyermekként védett az Újpest korosztályos gárdájában is. 2006-ban került az NB 1-es Honvédhoz, 10 mérkőzésen kezdőként állt a kispestiek gólvonala előtt. 2010-ben távozott a piros-feketéktől, előbb Hévízre, majd azév júliusában Ceglédre került, és ezidáig a Pest megyeiek kapuját őrizte. 91 bajnoki után határozta el magát a váltásra és öltözik most kék-sárgába. Az előző bajnoki idényben egyébként 20 bajnoki- és 2 Liga Kupa-meccsen védett.

Fülöp Gergőtől viszont elköszönt klubunk, habár abszolút nem volt vele elégedetlen a stáb, de a keretet mégiscsak szűkíteni kell, és nem tudtuk garantálni a fiatal játékosnak, hogy nem a padon (vagy még ott sem) csücsüli végig a szezont. Annyiban feltétlenül problémás ez a szituáció, hogy megint egy potenciális „U21-es kvóta-kiváltó” játékossal szegényedtünk, és bizony erre is kell gondolni.

Kádas István és Krajnc Balázs az őszi szezonra kölcsönbe a Putnok csapatához kerül, habár a mester érzi a potenciált mind a két játékosban, de hasznosabbnak ítéli, ha folyamatosan játéklehetőséget kapnak az előttünk álló idényben.

A holnapi edzőmeccs lesz az egyébként, ami után Koleszár György végérvényesen dönteni fog arról, a nálunk próbázók közül kikre tart igényt, kikre nem, így remélhetőleg mindenki odateszi majd magát, pláne, hogy egy másik harmadosztályú gárda az ellenfelünk (habár nem csoporttársunk).

 

Téma: Konkurencia a portán...

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása