"Most a legfontosabb, hogy csak előre nézzünk..." Vélemények a pénteki meccs után

2013.04.15 06:44

Habár a pénteki meccs már messze van, de nem érdektelen, miben látták a játékosaink a súlyos vereség okait:

Privigyei Ádám: miután gratuláltunk teljesítményéhez: "Először is nagyon szépen köszönöm, próbálom mondig a legjobbat nyújtani. Nem is értem, talán játékban ez volt az egyik legjobb meccsünk. Jó erőkből álló Nyíregyháza ellen, idegenben sikerült sokszor felülmúlni őket, de most valahogy semmi nem sikerült. Mi játszottunk, ők meg rúgták a gólokat. Ha jobban megnézzük, nem is volt ennél több helyzetük, mi pedig kapufákig, ziccerekig, büntetőig jutottunk. Most a legfontosabb, hogy csak előre nézzünk, és győznünk kell, amihez elengedhetetlen, hogy a szurkolók se veszítsék el a hitüket."

A Csaba ellen most már nem lehet tévedni...

Privigyei Ádám: "Így van! Ez a szezon legfontosabb meccse lesz!"

Nyisalovits Donát: "14 perc alatt kaptunk kettőt, ez fogta meg szerintem a csapatot. Volt két kapufánk is, és alapból elkerülhető gólokat kaptunk megint."

Hogy érezted magad a pályán?

Nyisalovits Donát: "Fura volt kicsit 8 hónap után, de igyekeztem Ádámot minden erőmmel pótolni."

Nagy Krisztián: "Hamar kaptunk két gólt, utána már csak az eredmény után futhattunk. Benne volt, hogy kiegyenlítünk, de sajnos az is, hogy kapunk még párat... Hozzáteszem, hogy mi is rúghattunk volna ugyanennyit, hiszen megvoltak a helyzeteink! Ilyen a futball sajnos, az egyik csapatnak minden sikerült, a másiknak nem. A játékunkkal nem hiszem, hogy nagy probléma volt, helyenként szép passzokkal elég könnyen átjátszottuk őket. Most ez így alakult, a Csaba ellen lehet javítani!"

Kiprich Dániel: "A meccs képe alapján nem reális az eredmény. Nagyon sok mindent nem tudok elmondani, megvoltak a ziccereink, Voli kétszer volt kapussal szemben, ott volt az én fejesem, Fotyó szabija, Balu kapufaja, Voli tizije...Mindenféleképpen kell a Csaba ellen a három pont, és meg is verjük őket!"

Szala Ákos: "Az első félidőben mi játszottuk a focit, a Nyíregy rúgta a gólokat. A második félidőben mindkét csapat helyenként szépen futballozott, sajnos tegnap semmi nem jött össze nekünk."

Bogáti Péter: "Hát, aki látta a meccset, annak sokat nem kell mondanom, de úgy gondolom, a helyzeteink megvoltak tegnap, sajnos nem volt szerencsénk, a foci ilyen. Elkerülhető gólokat kaptunk, de most már csak előre kell nézni, nem azt, hogy mi volt, hanem a Csabát otthon ki kell végezni, ha törik, ha szakad."

Gál Zsolt gyúró: "Komlósi, habár csúnya rúgást kapott, jövő hétre rendben lesz. Fótyik hétfőn megy orvosi vizsgálatra, ultrahangra, azután többet tudunk. Addig alap kezelést kap, pakolások, illetve gyógytapasz."

Maicon még mindig sérült, vagy edzői döntésre maradt ki?

Gál Zsolt gyúró:"Maicon teljes értékű munkát végzett."