"Nem fogjuk könnyen adni magunkat." Ahogy Újpesten várják...

2013.05.04 04:59

Toricska Rajmond: "Komoly erőfelmérő lesz a szombati mérkőzés, mivel egy héten belül ez a harmadik tétmeccsünk. Nagyon szoros a mezőny, igaz rajtunk nincs akkora nyomás, hogy az élmezőnyben kell végeznünk, de mindent megteszünk a minél előkelőbb helyezésért, ezt bizonyítják az élcsapatok ellen elért eredményeink is. Ismerjük a Kazincbarcikát, masszív és jó csapat. Jó iramú, kemèny merkőzésre számítok. A vendégeknek nagyon kell a három pont, de nem fogjuk könnyen adni magunkat."

Dombai Viktor: "Egy jó mérkőzésre számítok, a hazai mérlegünk elég jó. Nem tudjuk, mennyi visszajátszó lesz, de már bizonyítottuk, hogy nélkülük is jó csapat vagyunk. Remélem nyerünk, de bármi megtörténhet."

Szokol Zsolt: "Sosem számítok könnyű mérkőzésre, mert egyik meccs sem könnyű itt az NB 2-ben, főleg mert sok csapat élet-halál meccset vív a bentmaradásért, és ugye, így vagytok ezzel ti is. Mi egyik meccsen sem tesszük fel a kezünket, hogy nyerjen a másik. Mivel mi tét nélkül játszunk, így meg akarjuk most is mutatni, hogy jók vagyunk, attól függetlenül, hogy fáradtabbak leszünk a hétközi forduló miatt, de ez nálatok is így lesz. Mindentől függetlenül, jó meccsre számítok!"

Tóth Bálint: "Mindenképpen nehéz mérkőzès lesz, a Barcikának nagy szüksége lenne a három pontra, hogy a másodosztályban maradjon, ilyen szempontból rajtunk nincs teher. Hazai pályán még nem találtunk legyőzőre a tavaszi szezonban, úgyhogy véleményem szerint egy jó meccsen itthon tudjuk tartani a három pontot."

Floszmann Tamás: "Az első csapatnak vasárnap lesz mérkőzése, így szombaton nem, vagy alig lesz visszajátszó a B csapatban. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a fiatalok az elmúlt hetekben elért eredményekkel abszolút bizonyították, hogy megállják a helyüket az NB 2-ben, hiszen mindhárom feljutásért játszó csapattal döntetlent értek el. Mivel a Kazincbarcika a bentmaradásért küzd, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz a győzelemért, nem lesz könnyű mérkőzés, azonban bízom benne, hogy a három pont otthon marad!"

Kálmán Zsolt: "Ugyanolyan küzdelmes meccset várok, mint az első mérkőzésen. A Kazincbarcikának létfontosságú minden pont, de mi is mindent megteszünk azért, hogy minél feljebb végezzünk a tabellán."

Nagy János: "Szoros, küzdelmes meccset várok, javítunk az őszi eredményen!"

Litauszki Róbert: "Két döntetlen után most mindenféleképpen szeretnénk nyerni, főleg úgy, hogy hazai pályán játszunk. Szerencsére jól szerepel a csapat az utóbbi meccseken, amit folytatni szeretnénk, de nem lesz egyszerű, mert nagyon szűkös lesz a keretünk a sérültek miatt, valamint az első csapat vasárnap játszik... Remélem a sűrű program nem vett ki sokat a két csapat játékosaiból, és egy jó iramú, izgalmas meccset tudunk majd játszani."