Nyilatkozatok a meccs után...

2013.04.10 17:21

Gál Zsolt gyúró: "Kokónak eltört a bordája, sokáig, hetekig fog tartani a felépülése. Első lépésben a ceglédi kórházban voltunk, itt igazolták gyanúnkat, hogy eltört a bordája. A kezelőorvos legalább 6 hét teljes pihenést ajánlott. Maicon rendes edzést végez, reméljük, nem lesz már vele gond."

Vólent Roland: "Az első félidőben szervezetten, koncentráltan játszottunk, sikerült megszereznünk a vezetést is. Ha az utolsó passzok pontosabbak lettek volna, akkor több gólt is szerezhettünk volna még az első félidőben. A második félidőben enyhe fölényben játszott a Cegléd, két meccslabdánk is volt, de sajnos ők találtak egy gólt egy beívelés után."

Privigyei Ádám: "Nagyon csalódott vagyok, hiszen újabb 2 pontot engedtünk ki a kezünkből! Nem vagyunk mostanában Fortuna kegyeltjei, pedig teszünk érte. Ismét remek volt a csapatmunka, tudunk egymásért küzdeni, játékban egy kicsit kéne fejlődnünk, és akkor biztos vagyok benne, hogy az eredmények is jönni fognak. A mai meccs igazi küzdelem volt, ahol a Cegléd óriási szerencsével otthon tartott 1 pontot."

Kiprich Dániel: "Az első félidőben abszolút uraltuk a játékot, a vezetést is megszereztük Vólent Roli szépségdíjas találatával. A második félidőben is meg voltak a lehetőségeink, Rolinál volt a meccs labda, amit sajnos nem tudott értékesíteni, aztán a 75. percben kaptunk egy elég buta fejes gólt. Kokót elvesztettük sajnos, mivel eltört a bordája, minimum 6 hét pihenő vár rá!"