Új arcok a keretben és távozók

2016.07.20 03:35

Sziasztok!

Tényleg csak pár kiegészítés a hivatalos honlap információihoz...

A keretben az utolsó bejegyzésemhez képest történt néhány változás, de Ti is olvashattatok új neveket.

Nem tudom (egyelőre), hogy a stáb máris lemondott-e róla, mindenesetre Tiszaújvárosban még próbázott Fekete Tamás, védő, 21 éves, nyíregyházi nevelés, az előző két idényt a Cigándnál töltötte, a feljutással lett létszámfölötti. Az előző évadban 25 meccsen kapott szerepet a harmadik helyen végző alakulatban, tehát nem igazán mondható, hogy peremember volt.

Szabó Richárd neve már olvasható a keretben, ugyancsak 21 éves játékos, az utóbbi két évadban a Rákosmente csapatában futballozott, 26, illetve 27 meccs jutott neki, 1-1 gólig jutott. Egyébként belső védőt és balbekket is tud játszani. Kunhegyesen kezdett focizni, onnan került a debreceniek akadémiájára, majd Jászberényben is lehúzott pár évet.

Sigér Ákos szintén 21 esztendős, erős cívis kötődésekkel rendelkező labdarúgó. Futballozott a DEAC korosztályos csapataiban, Létavértesen is, majd a Hajdúböszörmény csapatától igazolt Balmazújvárosba. Tavaly ősszel Tiszaújvárosba kölcsönözte ki klubja, tavasszal a Böszihez, csereidőszaka alatt összesen 14 találkozón 1 gólig jutott. 4 NB 2-es meccse van, 2-szer a Liga Kupában is szóhoz jutott a fiatalabbik Sigér-tesó (bratyója, Dávid végigtolta az idényt a Balmazban).

Hutter Máté, Illés Ricsi és Czető Márk a Putnok csapatában kezdi meg az idényt, alighanem hozzá kell szoknunk a Putnok-Vegyész létrázáshoz, ahogy az a rendszer alapvető működéséből is fakad.

Salgótarjánban kezdjük a bajnokságot, augusztus 6-án, eleve kértük az MLSZ-től, hogy idegenben kezdhessünk, a mostoha pályaviszonyok miatt. Az első hazaira augusztus 13-ig kell várni, a BKV gárdáját fogadjuk. Akit a teljes sorsolás érdekel, az mlsz.adatbank.hu-n megtalálhatja.

A mai nap 18 órától a Kisvárdát fogadjuk Múcsonyban, azt hiszem, ez már igazi erőfelmérő lesz...


(Mivel többször nem akarom széttrollkodni a hivatalos oldal FB-oldalát azzal, hogy ha ide kikerül valami, ott osztom meg, létrejött egy csoport "Hajrá Barcika" néven, oda lehet csatlakozni, filózni, meg ilyesmi. Ha van kedved, csatlakozz!).

Hajrá Barcika!!!